Přizpůsobte si připomínky a follow-up emaily integrací s dalšími aplikacemi

Automatizujte a přizpůsobte si připomínky a follow-up emaily pomocí  pomocí nástrojů jako Zapier nebo Make.com



Vždy jsme nabízeli webhooky pro vytvoření propojení mezi vaším rozvrhem SuperSaaS a dalšími aplikacemi nebo webovými službami, abychom je informovali o událostech, které se dějí ve vašem rozvrhu. Nyní jsme pomocí malých zákulisních kouzel přidali dva další webhooky pro upomínky a následné akce.

Pro začátek uvádíme sedm nápadů, jak můžete spouštěče připomínek nebo následných opatření pro svůj rozvrh využít:

1. Přidejte poznámky nebo soubory:
Pokud nabízíte kurzy nebo workshopy, můžete k následným e-mailům přiložit materiály z kurzu nebo rekapitulaci workshopu ve formátu PDF.

2. Přejděte na mobilní zařízení: Pokud jsou vaši uživatelé na cestách a vy se nechcete spoléhat na e-mailové upomínky, které nemusí být přečteny včas, automatizujte SMS upomínky.

3. Zjednodušte procesy: Jakmile pobyt hosta skončí, spusťte SMSku, která upozorní úklid, že je pokoj připraven k úklidu.

4. Připojte podmínky : Vložte do e-mailových upomínek podmínky využívání služby

5. Automatizujte hlasové hovory: Pomocí webových služeb, jako je Twillio nebo Clicksend můžete "roboticky" zavolat klientům a připomenout jim návštěvu půl hodiny před jejich návštěvou.

6. Aktualizace ve službě Slack: Když se blíží schůzka, můžete poslat upozornění do kanálu ve Slacku.

Sdílení přístupových kódů: Odeslání kódu ke dveřím do zasedací místnosti zaměstnancům nebo studentům před začátkem schůzky.

Maximální přizpůsobitelnost

Možnosti jsou nekonečné. Po připojení rozvrhu přes Zapier nebo Make.com můžete v rozvrhu používat většinu polí. Připomínky lze přizpůsobit podle zdrojů nebo služeb, data, denní doby nebo dokonce ceny. 

Dokonce si třeba můžete nastavit automatické odeslání emailu, když zjistíte, že uživatel má zadané chybné telefonní číslo.

I když to může znít trochu složitě, nemusíte se obávat, protože k nastavení těchto webových háčků nebudete potřebovat žádné vývojářské ani programátorské schopnosti.

Náš vývojový tým vytvořil několik hotových šablon pro Make.com a Zapier. Tyto šablony vám ještě více usnadní vytváření automatických scénářů, pokud chcete třeba posílat oznámení před schůzkou nebo pokud chcete po rezervaci poslat follow-up email.

Kompletní seznam nástrojů, které se integrují se službou SuperSaaS, si můžete prohlédnout v sekci integrace. Neváhejte nám dát vědět, pokud přijdete na nějakou užitečnou aplikaci nebo si vytvoříte vlastní šablonu a budete se chtít podělit s ostatními uživateli SuperSaaS.

Vše si navíc můžete v našem systému vyzkoušet zdarma ihned po registraci.