Proč nepotřebujete další mobilní aplikaci?

On-line rezervační rozvrh si žádá rychlý a častý každodenní přístup. Možná si myslíte, že si budete muset stahovat další aplikaci, ale není tomu tak. Zde najdete důvody a informace o tom, co budete místo toho potřebovat.



Ani vy, ani vaši uživatelé nepotřebují k on-line rezervačnímu rozvrhu mobilní aplikaci. Možná jste právě zdvihli obočí. Neulehčila by vám taková aplikace život? Pokud existuje jeden nástroj, bez kterého nemůžete žít, je to právě váš on-line rezervační rozvrh. A samozřejmě k němu chcete přistupovat rychle, snadno a v některých případech také velmi často.


Proč tedy nepotřebujete žádnou aplikaci?


Když vy nebo vaši uživatelé navštívíte rozvrh na mobilním zařízení, jako je iPhone nebo Android, služba SuperSaaS vám automaticky zobrazí verzi, která je optimalizovaná pro menší obrazovky.
Před deseti lety, když ještě internet nedosahoval takové rychlosti jako dnes, aplikace uživatelům pomáhaly k rychlému přístupu k informacím. S dnešním responzivním mobilním designem je však váš rozvrh ihned připravený k použití.

Aplikace, které znáte a které si stahujete do mobilního zařízení, jsou známé jako nativní aplikace. Fungují výborně pro určité účely, jako je mobilní bankovnictví nebo hraní her. Ve většině ostatních situací budou nativní aplikace pravděpodobně ustupovat odlišnému typu aplikací: méně známým ale vhodnějším webovým aplikacím.

Webová aplikace používá jazyk HTML5 (což je v zásadě jazyk, který se používá k tvorbě a prezentaci všeho, co na internetu vidíte). Podle našeho mínění nativní aplikace zaznamenávají úpadek všeobecně, ale v on-line rezervacích je tento trend nejvýraznější. Webové aplikace překlenují mezery a odstraňují mrzuté přepínání mezi mobilními verzemi stránek a aplikacemi ke stažení.

Fungují podobně jako nativní aplikace, avšak hlavní výhodou webových aplikací je, že si je můžete přidat do svého mobilního zařízení, aniž byste museli něco stahovat nebo aktualizovat software.
Výhody nativních aplikací pro on-line rezervační rozvrh neplatí. Cílem on-line rezervačního systému je proces rezervací usnadnit a nikoli si s uživatelem hrát na schovávanou. Pro uživatele je velmi obtížné, když nejdřív musí navštívit obchod s aplikacemi, vyhledat daný software, stáhnout si jej, a teprve tehdy může provést rezervaci vaši služeb.

Funkce pro vás na míru


Víme, že potřebujete, aby váš rozvrh fungoval efektivněji na mobilních zařízeních. Díky naší webové aplikaci můžete jakékoli úpravy nebo aktualizace na webové stránce učinit ihned, a nemusíte čekat na vydání další aktualizace. Vždy, když svůj rozvrh otevřete, budete mít k dispozici poslední verzi.

Jedna z největších výhod, které nabízíme, je možnost upravit si rozvrh pomocí vlastní značky a loga.
Možná na svém mobilním zařízení nechcete mít ikonu služby SuperSaaS ale svou vlastní. S nativní aplikací toho nedosáhnete, ale webová aplikace umožňuje, aby se vás on-line rezervační systém zobrazoval na domovské stránce iPadu nebo iPhonu s vaší vlastní ikonou.

Některé konkurenční řešení mobilní aplikaci nabízejí, ale ta nabízí možnost rezervací do vašeho podniku, ale i do všech ostatních, kteří systém používají. Skutečně svým zákazníkům nabízet rezervace u konkurence? Nám v to SuperSaaS nedává smysl a proto se soustředíme na mobilní verzi rezervací, kde nic takového nehrozí.

Pokud vám to zní jako skvělý nápad, podívejte se na informace, jak používat SuperSaaS na mobilních zařízeních