Jste již ze vší té administrativy unavení jako kotě?

Využijte on-line rezervačního rozvrhu a vylepšete svou firmu nabízející péči o domácí mazlíčky.



Psi potřebují každodenní pohyb a pravidelné stříhání, ale většina páníčků na to nemá dost času. Pokud zajišťujete péči o domácí mazlíčky, pravděpodobně máte plné ruce práce s tlupou rozdováděných psů na procházce nebo třeba s vylekanou kočkou, která potřebuje ostříhat.


Poslední, na co máte myšlenky, je neustálé přebíhání mezi textovými zprávami, telefonáty a e-maily při vyřizování rezervací (nebo jejich změn) nebo navíc při vymáhání plateb. Častým problémem firem, které zajišťují péči o domácí mazlíčky, je, že těmito aktivitami ztrácí příliš mnoho času, a zbývá jim tak méně prostoru na poskytování služeb a zajišťování růstu svého podnikání.
Přechod na on-line rezervační rozvrh dramaticky redukuje administrativu. Vaši zákazníci budou mít ihned přehled o vaší dostupnosti a zarezervují si termín, který jim bude vyhovovat, aniž by vás museli kontaktovat.

Průzkum rezervačních zvyklostí mezi uživateli SuperSaaS ukázal, že více než 30 % rezervací je provedeno mimo provozní hodiny. Pokud nabízíte služby související s domácností, vaši zákazníci mohou raději provádět rezervace ve svém volném čase, zatímco vy pravděpodobně usedáte k snídani nebo míříte za večerní zábavou.

Kromě toho, že je on-line rozvrh zákazníkům dostupný nepřetržitě, mohou se na internetu zároveň snadno podívat na všechny vaše služby, mimořádné nabídky nebo ceník. Čím více služeb pro domácí mazlíčky budete nabízet, tím šťastnější budou jak oni, tak i jejich majitelé, jelikož dostatek pohybu, výcviku a péče znamená méně nudy a problémů s disciplínou.

On-line rezervační rozvrh vám pomůže zůstat ve spojení s vašimi zákazníky a být neustále dostupní. Rozvrh SuperSaaS nabízí mimořádný rozsah možných úprav a zajistí vám flexibilitu, kterou potřebujete, abyste si mohli vytvořit rezervační systém, který bude odpovídat vaší konkrétní situaci a potřebám. Zde najdete několik hlavních výhod služby SuperSaaS, které by mohly pomoci právě vašemu podnikání.

Pokud zjišťujete, že on-line rezervační rozvrh je přesně to, co potřebujete, zvažte ještě tyto výhody:

Integrace rozvrhu do profilu na Facebooku nebo vaší webové stránky pro bezproblémový
        zážitek zákazníků.
Přidání on-line platby do rezervačního procesu zkracuje dobu strávenou fakturací a vymáháním
        plateb od zákazníků.
Navyšte počet rezervací tím, že zákazníkům nabídnete možnost opakování rezervace.
Automatická oznámení, potvrzení a připomínky vám pomohou minimalizovat rušení rezervací
        a počty zákazníků, kteří se nedostaví.
Vytvoření vlastního formuláře vám umožní během rezervačního procesu zapsat důležité
        poznámky ke každému zvířeti.
Propojte rozvrh se svým osobním kalendářem, aby nedocházelo k rezervacím v čase, kdy nejste
        k dispozici.
Nabízejte slevy nebo akční nabídky a nastavte různé ceny podle denní doby, abyste podpořili
        rezervace mimo špičku.

Používání on-line rezervačního systému, jako je SuperSaaS, pomůže růstu vašeho podnikání. Jak poroste počet vašich chundelatých zákazníků, budete moci do jediného rozvrhu přidávat více osob, které zajišťují venčení, hlídání nebo stříhání psů.

Po čase se můžete rozhodnout, že chcete rozšířit rozsah služeb, které nabízíte, jako je venčení psů i v jiných lokalitách nebo mobilní psí salón. SuperSaaS roste s vámi, a vy tak nemusíte začínat znovu, až budete potřebovat, aby váš rozvrh byl opět o něco flexibilnější. Vyzkoušejte si rezervační systém zdarma a zjistěte proč je SuperSaaS perfektní volbou pro firmy nabízející péči o domácí zvířata.