Šest skvělých důvodů, proč přenést svůj rezervační rozvrh k SuperSaaS

Hledáte nový rezervační systém? Zde najdete šest důvodů, proč přejít právě k SuperSaaS.



Na trhu najdete spoustu možností rezervačních systémů a výběr toho pravého může být matoucí, ne-li vyčerpávající. Většina systémů nabízí stejné základní funkce, a proto může být složité rozhodnout se, který bude nejlépe odpovídat vašim potřebám.

Některé rezervační systémy jsou určeny pro úzký segment trhu, jiné pro rozmanitější použití. Pokud hledáte flexibilnější systém, který si můžete upravit na míru podle svých požadavků, možná zjistíte, že vám SuperSaaS nabízí přesně to, co potřebujete.

Pokud nepotřebujete přesvědčovat (samozřejmě věříme, že nepotřebujete), můžete rovnou vyzkoušet naši časově neomezenou zkušební verzi a dál už nečíst.

Ale pokud jste zvědaví, zde najdete šest důvodů, proč byste se měli pro náš systém rozhodnout:


  1. SuperSaaS je tvárnější než většina ostatních systémů a je plný velmi flexibilních a časově úsporných funkcí, nabízí například automatickou čekací listinu nebo vlastní formuláře, které je možné zahrnout do rezervačního procesu.
  2. Vzhled a působení on-line rozvrhu si můžete upravit podle svých představ a hladce jej začlenit do své existující webové stránky či facebookového profilu nebo jej používat přímo s jeho jedinečnou internetovou adresou.
  3. Automatické potvrzování rezervací a připomínky zasílané e-mailem nebo pomocí SMS výrazně snižují počty absencí nebo rušení rezervací na poslední chvíli.
  4. Možnost on-line platby usnadňuje život i vašim zákazníkům. Platby můžete přijímat za jednu nebo více rezervací. SuperSaaS je tak flexibilní, že umožňuje vytváření různých cen, přidávání akčních nabídek, slev, voucherů či používání kreditního systému.
  5. Rezervační systém je možné velmi snadno synchronizovat s vaším stávajícím kalendářem v Google, iCal nebo Outlooku.
  6. Rozvrh dokážete zprovoznit během chvilky a bezplatně s naší časově neomezenou zkušební verzí nebo můžete využít naší mimořádně levné prémiové verze pro komerční použití bez reklam.
Popravdě řečeno není tento výčet důvodů zdaleka vyčerpávající. Vyzkoušejte si náš systém sami, abyste zjistili, jaké možnosti úprav skýtá a jak je flexibilní. SuperSaaS je jedním z nejlepších on-line rezervačních systému na celém světě, takže si můžete být jisti, že je nabitý skvělými funkcemi, které vám pomohou se správou vašeho podnikání.

Seznamte se s dalšími skvělými funkcemi nebo se podívejte na toto krátké úvodní video.